Több, mint 10 éve élünk a szigeten, és azért hoztuk létre a Zita Tours-t, hogy a barátainkon kívül, honfitársainknak is segítsünk Gran Canaria-n és a szomszédos szigeteken nyaralni.

A sziget teljesen "rabul"-ejtett minket változatos partjaival, strandjaival, lenyűgöző hegyeivel, mesés kis falvaival és az örök tavasz klímájával.

Rengeteget kirándulunk, felfedeztünk új helyeket, amelyek úti könyvekben, leírásokban nem szerepelnek.

Kevesen tudják például, hogy Gran Canaria-n van a világ második legnagyobb karneválja. Ilyenkor (február vége-március eleje) több százezer ember öltözik be és táncolja át az éjszakát.

28 növény,- és 3 állatfaj csak a szigeten található.

Ezen kívül egész évben sok olyan ünnep van, ahol a spanyolok népviseletbe öltöznek és mulatnak kifulladásig. Mivel nagyon barátságos nép, szeretik bevonni a turistákat is ünnepeikbe, örömeikbe. Aki egy ilyet átél, örök kellemes emlékként marad meg az emlékezetében.

Amiben mi segíteni tudunk:

Leszervezzük az utazást, transzfer lebonyolítása, szálláslehetőségeket kínálunk elérhető árakon, autó bérlés illetve személyre szabott programokat ajánlunk.

Szeretünk új embereket megismerni, tartós barátságokat szerezni és szívesen viszontlátni a már itt nyaralt barátainkat, vendégeinket.

C. I. Turistica: I-0004023.1
Tiene a su disposiciòn las hojas de reclamaciones en la sigiente direcciòn (székhely):
Calle Tias 35
Las Palmas 35100

Segíthetünk?

Repülőjegyet vagy szállást keresel? Autót bérelnél vagy idegenvezetővel járnád be a szigetet? Csak küldj egy üzenetet és mi segítünk!

Üzenetküldés